Looking for an new intern (bachelor level)

NL

Studio Petra Vonk heeft per januari 2015 een stage plaats beschikbaar voor een initiatiefrijke en zelfstandig werkende kunst academie student textile design, fashion design of product design. Wil je in een klein bedrijf leren werken aan concepten, het ontwerpen en tot uitvoering brengen van nieuwe producten van textiel? Je bezig houden met het ontwikkelen en uitvoeren van nieuwe textiele materialen o.a. in het Textiel Museum Tilburg. Het bedenken en uitvoeren van div. toepassingen van de mede door jou ontwikkelde materialen? Deze stage plek kan i.o. worden ingevuld in 3, 4 of 5 dagen in de week. Een idee krijgen van het werk van Petra Vonk? Kijk op www.petravonk.nl.

Interesse? Stuur dan je sollicitatie, Curriculum Vitae en (een link naar) je portfolio op naar info@petravonk.nl.

 

EN

Studio Petra Vonk is looking for an intern. Students 3rd year Art school (min. bachelor level), independently working textile design, fashion design, product design. Do you like to work in a small company, developing innovative textiles with an emphasis on knits?

Please apply; send your portfolio to: info@petravonk.nl