PLECTERE variations at Vanderlande industries

The huge entrance hall of the new headquarters of Vanderlande

PLECTERE variation is an acoustic improving partition curtain displaying a pleasant transparency while also providing the desired visual and spacial separation desired in the huge hall of Vanderlande in Veghel. The employees working close to the exit needed more soft acoustics. Also the tactillity of the big space was improved with PLECTERE variations. .

PLECTERE variation is an acoustic improving partition curtain displaying a pleasant transparency while also providing the desired visual and spacial separation desired in the huge hall of Vanderlande in Veghel. The employees working close to the exit needed more soft acoustics. Also the tactillity of the big space was improved with PLECTERE variations.

.